Visie & werkwijze

“De genezing van een deel kan niet plaatsvinden
zonder behandeling van het geheel”.
Plato (427-347 v. Chr.)

mens

Ieder mens heeft een bepaalde manier van handelen en bewegen op het moment dat er iets aangeraakt wordt. Dit kan een raakbaarheid zijn op diverse niveau’s.

Fysiek, mentaal of bijvoorbeeld emotioneel. Op bepaalde momenten kunnen we daardoor niet meer goed functioneren en lijken we constant bezet door dat wat aangeraakt is en ons bezig houdt. Het wordt alles overheersend en we zitten gevangen in ons lijf en onze emoties. Ons innerlijk vermogen tot genezen wordt overschaduwd en lijkt slapende onder dat wat ons bezet houdt. Op zo’n moment zijn we niet vrij in wat en wie we in wezen zijn. Daar kunt u last van krijgen.

Tijdens een uitgebreid vraaggesprek ga ik samen met u op zoek naar de oorzaak van deze innerlijke verstoring die zich laat zien door wat u vertelt tijdens het consult. Tijdens dit gesprek wordt de samenhang en de verbinding tussen de klachten en de beweging die zich hierin laat zien duidelijk.

Hierdoor kan ik een middel voorschrijven waardoor de klachten zullen verdwijnen. U zal dan meer energie krijgen en zich algeheel beter voelen.

Op die manier kunt u weer leven vanuit alle vrijheid. Vanuit wie u werkelijk bent.

visie2