Corrie van de Sande

Als kind was ik al gefascineerd door de natuur. Ik ging vaak met mijn vader de bossen in. Daar verwonderde ik me over al het natuurschoon. Ik werd gegrepen door alles wat groeide en bloeide, hoe alles samenviel, met de seizoenen mee bewoog en hoe mensen en dieren daarop reageren.
Misschien heb ik in die bossen het besef gekregen dat alles met elkaar verbonden is en dat die verbinding en beweging in alles terug te zien is.

Corrie van de Sande: natuurgeneeskundig therapeut, homeopaat en astroloogIn 1998 na een eerste kennismaking met astrologie ben ik me daar vanaf die tijd verder in gaan verdiepen. Tegelijkertijd volgde ik een vijfjarige opleiding aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem (HvNA).
Ik ben afgestudeerd als Natuurgeneeskundig therapeut en heb daarna vijf jaar les gegeven bij de HvNA als docent fytotherapie (kruidengeneeskunde).

Ik heb me ook gespecialiseerd in homeopathie.
De Sensation methode van Rajan Sankaran sluit erg aan op mijn denk/werkwijze van genezen.

Het blijft voor mij boeiend om te zien hoe mensen zich binnen hun klachten bewegen en dat deze soortgelijke dynamiek terug te zien is binnen de natuur.

Het is toch fantastisch dat we door middel van een natuurlijke geneeswijze gebruik mogen maken van dat wat de aarde ons aanreikt.