Kleur je het nieuwe jaar in! (12/2016)

slide5
slide8
slide3
slide4
slide9
slide2
slide6
slide7
slide1

Lieve mensen,

Hemel, aarde en ik leven samen en alle dingen en ik vormen een ondeelbare eenheid. (Chuang Tzu)

Om je te helpen leven in vrijheid, vanuit wie je werkelijk bent, ben ik afgelopen jaar gestart met de astrologie- en tekencursus ‘Je bent wat je kleurt!’. Deze uitgebreide cursus gaat in januari opnieuw van start, in Gemonde en in Tilburg. Tevens is er de mogelijkheid om een korte versie van ‘Je bent wat je kleurt!’ te volgen.

In het nieuwe jaar ga ik, samen met mijn goede vriend en collega uit Tilburg Eugene van Grinsven, af en toe van praktijkruimte wisselen voor het geven van cursussen. Op maandagavond komt hij bij mij, op dinsdag ga ik naar Tilburg.

‘Je bent wat je kleurt!’ (korte cursus 2 bijeenkomsten)

Op zoek naar een creatief en inspirerend cadeau voor onder de boom?

Deze korte cursus bestaat uit twee dagdelen. Jij tekent jouw mandala en ik vertel je, aan de hand van je persoonlijke geboortehoroscoop, wie je bent. 🙂 Lees meer…

‘Je bent wat je kleurt!’ (15 bijeenkomsten)

Vanaf januari 2017 gaat er weer een nieuwe reeks van start. In de cursus teken je thuis de 12 sterrenbeelden van de dierenriem in een mandala. Tijdens de bijeenkomsten worden ze, aan de hand van jouw persoonlijke geboortehoroscoop, astrologisch uitgelegd en besproken.

Zowel in Tilburg, in Gemonde als bij jou thuis. Lees meer….

Homeopathie voor thuis en op reis

In mijn praktijkruimte in Gemonde geeft klassiek homeopaat Eugene van Grinsven de cursus ‘Homeopathie voor thuis en op reis’. Tijdens vier maandagavonden in januari 2017 komen zowel de theorie als de praktijk aan bod.

Lees meer…

Ik wens je hele fijne feestdagen toe! En hopenlijk tot ziens in het nieuwe jaar!

Lieve groetjes,Corrie

Facebook
Copyright © 2015 – Emovare
Om uw email te veranderen of af te melden, klik hier.