Je bent wat je kleurt! (09/2016)

slide5
slide8
slide3
slide4
slide9
slide2
slide6
slide7
slide1

Lieve mensen,

Voor wie meer wil dan alleen binnen de lijntjes kleuren start ik vanaf eind september weer met de cursus Je bent wat je kleurt!. Vijftien bijeenkomsten waarin het tekenen en kleuren van mandala’s en jouw persoonlijke geboortehoroscoop centraal staan.

In de cursus teken je thuis de 12 sterrenbeelden van de dierenriem in een mandala (Sanskriet voor cirkel). Tijdens de bijeenkomsten worden ze, aan de hand van jouw persoonlijke geboortehoroscoop, astrologisch uitgelegd en besproken.

Een ervaring van een cursiste van afgelopen jaar:

Deze cursus combineert ontspannen creatief bezig zijn met een kennismaking met astrologie…Maar er is geen ontkomen aan…Je kleurt wat je bent en je bent wat je kleurt! Zo leuk om deze cursus met vriendinnen te doen.

Je leert niet alleen veel over jezelf, maar ook over elkaar. Het is heerlijk om in alle rust thuis te kleuren. Verrassend hoe, ook zonder tekentalent, er steeds weer iets moois ontstaat door kleur of vorm.

Geweldig om te zien hoe iedereen met een eigen-stijl-tekening terug naar de cursus komt. Daar is ruim tijd om dat wat er getekend is door Corrie astrologisch te laten analyseren. De analyse is vaak verhelderend, soms verrassend maar altijd treffend.

Bijzonder om te gaan begrijpen waarom jij zelf of de ander is zoals ze is en doet zoals ze doet…

De cursus vindt plaats in Gemonde, Tilburg of bij jou thuis!

Wil je meer weten? Klik dan hier…

Lieve groetjes,

Corrie

Facebook
Copyright © 2015 – Emovare
Om uw email te veranderen of af te melden, klik hier.